5 vnt Žaidimas Plakate Zelda Kardas Sienos Meno Plakatas Apdailos Aliejaus Tapyba, Drobės Tapybai, Namų Dekoro Fone

5 vnt Žaidimas Plakate Zelda Kardas Sienos Meno Plakatas Apdailos Aliejaus Tapyba, Drobės Tapybai, Namų Dekoro Fone

Nauja prekė

€6.88

€11.11

-38%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Priminti Pirkėjams:

jei norite gauti daugiau gaminiu taikomos nuolaidos,prašome sekti mūsų parduotuvėje, ir jūs gausite papildomą 5% nuolaidą.

1.Produktas yra pagamintas KINIJOJE; 2.Visi mūsų atvaizdų yra HD versija.Plakatas isprinted dėl Canvaswhat yra vienos rūšies geriausia medžiaga plakatas; 3.Medžiagos storos,storng,atsparus vandeniui,plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.Jis idealiai tinka namų dekoro,vaikų, miegamojo, apdaila,gyvenamasis kambarys dekoravimo,dovanų; 4.Plakatas ateis withwhite sienos(apie 3-5cm); 5.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko.Jei turite problemų, apie mūsų sandorius, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.

Pastaba:

Tai yra plakatas,tik medinis rėmas nėra įtrauktas.

Dydis

SizeA:10x15cmx2pcs;10x20cmx2pcs;10x25cmx1pcs; SizeB:20x35cmx2pcs;20x45cmx2pcs;20x55cmx1pcs; SizeC:30x40cmx2pcs;30x60cmx2pcs;30x80cmx1pcs; Dydžio:40x60cmx2pcs;40x80cmx2pcs;40x100cmx1pcs。

Produktai Pasižymi

Pakavimo Detalę:

Tai drobės, neįrėminti valcavimo vamzdis,ne už kadro, o ne viduje rėmo.kiekvienos pusės mes pridėti papildomą 3--5cm jums rėmas.Pakuotės, kaip po:

Visas paketas bus pristatytas su sekimo Numeriu 1~3 darbo dienų, www.remigijausbaldai.lt Standartinis Pristatymas,ePacket ir Kinija Paštu, Oro Paštu, yra mūsų numatytąjį paslaugų.

Pastaba:

1.We will ship adresą, kurį paliko dėl Alibaba, kai jums užsisakyti, prašome patvirtinkite savo pristatymo adresą į Alibaba yra teisingas, kai jūs mokate.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome turi palikti mums pranešimą su mokėjimo.

2.Tikimasi, pristatymo data turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti paketą,prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.

1.Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami www.remigijausbaldai.lt yra tvarkomi Alipay.

2.Kartais, www.remigijausbaldai.lt reikia kelių valandų, kad patikrinti, ar jūsų mokėjimo, prašome būti kantriems.Tai trunka apie 10-35 darbo dienų pasiekti daugumą šalių.Mes siūlome jums stebimų sekimo numerį, kai mes išsiųsti sklypo.

---------------Atsiliepimai---------------

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: kūrybos tapyba žaidimai, final fantasy iii, žaidimas plakatas, legend of zelda plakatas, zelda drobės naktį, zulfiqar auksinis kardas, sheikah šiferis, naruto plakatai draugais, deku marškinėliai, zelda.

Charakteristikos

Rėmas No
Tipas Drobė Spaudiniai
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Rėmelio režimu Neįrėminti
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Horizontalus Stačiakampis
Medžiaga Drobė
Dalykai ŽAIDIMAS
Paramos Bazės Drobė
Modelio Numeris žaidimas plakatas
Originalus Taip
Technics Purškiamojo Dažymo
Stilius Modernus
Yra Protingas Prietaisas No

Parašyti atsiliepimą

5 vnt Žaidimas Plakate Zelda Kardas Sienos Meno Plakatas Apdailos Aliejaus Tapyba, Drobės Tapybai, Namų Dekoro Fone

5 vnt Žaidimas Plakate Zelda Kardas Sienos Meno Plakatas Apdailos Aliejaus Tapyba, Drobės Tapybai, Namų Dekoro Fone

Priminti Pirkėjams: jei norite gauti daugiau gaminiu taikomos nuolaidos,prašome sekti mūsų parduotuvėje, ir jūs gausite papildomą 5% nuolaidą. 1.Produktas yra pagamintas KINIJOJE; 2.Visi mūsų atvaizdų yra HD versija.Plakatas isprinted dėl Canvaswhat

Panašūs produktai: